40+ χρόνια κρατάμε τα πλοία υγιή

EmbeddedImage

Η ιστορία μας

Με εμπειρία 40 ετών στον κλάδο της ναυπηγοεπισκευής, η Ελληνική εταιρεία El Greco Naval ξεκίνησε το 2014 από τον κ. Δέτση Νικόλαο ως μια νέα, δυναμική εταιρεία ελασματουργικών επισκευών πλοίων στον Πειραιά. Με μια επένδυση μηχανημάτων, προσωπικού, και εγκαταστάσεων, ο στόχος ήταν και είναι η κάλυψη των ελασματουργικών αναγκών του ακτοπλοϊκού, εμπορικού και πολεμικού στόλου.

Εκτοτε, η οικογένεια της El Greco Naval έχει μεγαλώσει. Πια, είμαστε μια από τις κύριες εταιρείες ελασματουργικών εργασιών πλοίων και μεταλλικών κατασκευών στην περιοχή. Από αβαρίες, μέχρι κατασκευές και υπερκατασκευές πλοίων και κτιρίων, η El Greco καλύπτει τις ελασματουργικές και σωληνουργικές ανάγκες των πελατών της οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Η εταιρεία σήμερα

Το σύνθημα μας είναι: “Για το πλοίο”

Τα τελευταία 3 μόνο χρόνια, ενδεικτικά έχουμε επισκευάσει αβαρίες προσάραξης κύτους 65+ μέτρων, έχουμε ανακατασκευάσει deck τα οποία είχαν ζημιά φωτιά. Έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 5.000 διαφορετικά, ελασματουργικά project και κατασκευές ολων των ειδών μετάλλων.

Προσλάβαμε πάνω από 500 άτομα όλων των ελασματουργικών ειδικοτήτων: ελασματουργούς, συγκολλητές, ηλεκτρολόγους, ναυπηγούς και πολλές άλλες ακόμα.
Εχουμε πιστοποιήσεις ISO και συγκολλήσεων ΙACS

Ανανεώσει μεγάλο μέρος του μηχανολογικού μας εξοπλισμό με νέας γενιάς μέσω ιδίας χρηματοδότησης αλλά και του προγγράματος ΕΣΠΑ.

Το Όραμά μας

Να είμαστε πρωτοπόροι και να συμβάλλουμε στην εξέλιξη της Ελληνικής Ναυπηγοεπισκευής

Η Aποστολή μας

Η αποστολή μας είναι κάνουμε τα πλοία υγιή ακολουθώντας υψηλά ναυπηγοεπισκευαστικά πρότυπα

Οι Αξίες μας

Η ασφάλεια των εργαζομένων μας και του έργου συνολικά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας. Εστιάζουμε στην δημιουργία και συντήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.
Η φύση της δουλειάς μας βασίζεται στην ταχύτητα, ειδικά σε περίπτωση ξαφνικής ζημιάς σε ένα πλοίο. Δουλεύοντας 24/7, όλες τις ημέρες του χρόνου, εξασφαλίζουμε την παράδοση των ελασματουργικών επισκευών και κατασκευών. Για την περιοχή του Πειραιά, μια ομάδα τεχνικών μας είναι σε stand-by μισαώρου σε περίπτωση ξαφνικής ζημιάς πλοίου.
Η διαρκής εξέλιξη είναι μια έννοια ολική για εμάς. Η καθημερινή μας εξέλιξη είναι αυτό που διέπει την ασφαλή παράδοση του έργου και βοηθάει στην δημιουργία πιο αποτελεσματικών τακτικών για ακόμα περισσότερο αύξηση της ποιότητας.
O λόγος στις επαγγελματικές και προσωπικές μας σχέσεις μετράει όσο και το έργο που παραδίδουμε. Η αξιοπιστία καθοδήγει τις υπόλοιπες τρεις αξίες της ασφάλειας, ταχύτητας και εξέλιξης.
0102

Το branding μας

Το όνομά μας είναι εμπνευσμένο από τον Δομίνικο Θεοτοκόπουλο: έναν από τους πιο διάσημους Έλληνες ζωγράφους και γλύπτες. Έζησε τον 16ο αιώνα και είναι ένας καλλιτέχνης συνώνυμο της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης και του Εξπρεσιονισμού. Είναι ευρέως γνωστός ως “El Greco” (O Έλληνας)

Με το παράδειγμα του, η εταιρεία μας εργάζεται με σκοπό να αντιπροσωπεύσει επάξια την κληρονομιά της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ναυπηγοεπισκευής, όπως ο Δομίνικος στις μέρες μας.

Ένας σύγχρονος κληρονόμος των 2500+ χρόνων της Ελληνικής Ναυπηγικής Ιστορίας.

Το λογότυπό μας

Το λογότυπό μας χρησιμοποιεί το μπλε και λευκό της Ελληνικής σημαίας, υποδηλώνοντας της ρίζες και την βάση της εταιρείας.

Το έντονο πορτοκαλί υποδηλώνει την προσήλωση μας στην ασφάλεια καθώς είναι το χρώμα το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία ως χρώμα ασφαλείας.

Το βέλος σε πορτοκαλί χρώμα συμβολίζει το πλοίο, την ταχύτητα και την διαρκή βλέψη της εταιρείας προς τα μπροστά.